Cautare

14784 de rezultate pentru "cl a8a fara fregventa a romilor" (4.46 secunde)
De astazi, PSD poate face, matematic, majoritate fara PNL Trecerea senatorului Stefan Stoica, ales intr-un colegiu din Ialomita, de la PP-DD la PSD, oficializata luni, pune partidul lui Victor Ponta intr-o pozitie de superioritate in Senat, fata de PNL, grupul social-democratilor avand astfel la indemana o majoritate alternativa, fara liberali.
Toti suntem de acord ca actualul parlament a fost un esec. Experimentul lui Traian Basescu - votul uninominal - a creat un parlament fara personalitati si fara personalitate. ... Ramane insa chestiunea de a vedea cum vor fi intocmite aceste liste.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. Totusi, inainte de a desfiinta peretii dintre camere, craiovenii ar trebui sa stie ca trebuie sa obtina autorizatia de construire.
Guvernul a stabilit in sedinta de ieri majorarea amenzilor pentru incalcarea regulilor de calatorie cu trenul.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete. ... "Daca mi-ar asigura un salariu pe care nu l-as obtine in alta parte, as accepta sa lucrez fara acte.
Si pentru ca au dorit sa vina cu ceva nou in piata, s-au orientat catre o spalatorie auto fara apa. ... Am cautat insa, in acelasi timp, sa ne implicam intr-un domeniu nou", a declarat Teo Panescu, unul dintre cei doi asociati.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a stabilit castigatorul licitatiei pentru modernizarea Policlinicii de Stomatologie de pe Calea Bucuresti din Craiova.
Statul roman pare a fi renuntat definitiv la privatizarea Petromin, dupa ce, ani la randul, nu a dat semne ca si-ar fi dorit cu adevarat acest lucru.
• Andrei Zaharescu a prezentat cazul unei familii cu cinci copii, care a ramas, pentru a doua oara, fara casa. • Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa.
Dupa cum probabil stiti, caci astfel de momente se propaga rapid, in emisiune a fost prezentata o inregistrare video in care apare dl. ... Fundul fostului premier a tronat mai bine de o ora pe ecran in timp ce gazda si invitatii care au intervenit telefonic au dezbatut problema.
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Toata povestea asta cu cainii vagabonzi contrapune asa - zisei "cruzimi" a unor "criminali" ca primarul Basescu un fariserism mai mult sau mai putin constient.
O zi din viata fara un moment de bucurie este o zi pierduta. ... Ascultati-i fara sa-i intrerupeti; vorbiti-le fara sa le reprosati ceva; faceti-le daruri fara sa le pretindeti ceva in schimb; raspundeti-le fara sa-i contraziceti; iertati-i fara sa-i pedepsiti; promiteti-le fara sa uitati.
Procentele de la europarlamentarele din mai 2014 vor putea sa modifice raportul dintre PSD si PNL, stabilit la parlamentarele din 2012, dar nu aceasta modificare va marca prin consecinte de substanta urmatorii ani ci pierderea dramatica de pondere a basistilor (contributia lor la zestrea PPE) in raport cu antibasistii.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa prelungeasca pentru inca trei ani calitatea de Furnizor Oficial al Casei Regale pentru compania Sonimpex Topoloveni, apreciind calitatea deosebita si gustul desavarsit ale produselor Topoloveni si Topoloveana, produse 100% romanesti, 100% naturale, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti.
Unul dintre expozanti este si Marcel Godric, director al firmei Godrich Gluten Free - produse fara gluten, alaturi de care am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro. - Ce ar trebui sa stie romanii despre produsele fara gluten?
Numele ei figureaza si in Manuscrisele de la Marea Moarta, tot ca o creatura a raului, dar si inscriptionat pe vase de incantatie in batranul si magicul Babilon.
La data de 20.12.2011, cu ocazia comiterii unei infractiuni de furt din locuinta, inculpatul BUJOAICA NICULAE a fost surprins de catre organele de politie purtand fara drept un pistol marca Crvenazastava, seria C-125770, fabricat in fosta Iugoslavia, incarcat cu 8 cartuse - munitie letala.
google-analytics.com